pauk.fi
sukupuu | suvun vaiheita | ukk | vieraskirja lue / kirjoita

Usein Kysytyt Kysymykset


Mikä sivusto www.paukkala.com oikein on?
Paukkala.fi on Timo Paukkalan ostama domain. Sivuston tarkoitus on olla kaikkien halukkaiden Paukkaloiden yhteinen pää- ja linkkisivu. Vieraskirjassa on mahdollisuus käydä myös keskustelua suvun jäsenten kesken.

Paukkala.com vai Paukkala.fi?
Sivuston alkuperäinen osoite oli Paukkala.com, mutta ostimme myöhemmin myös mielestämme paremman osoitteen Paukkala.fi. Molemmat osoitteet toimivat samalla tavoin ja vievät samaan paikkaan, joten voit käyttää sivuston nimessä tai sähköpostiosoitteesi päätteenä kumpaa tahansa. Viestit tulevat aina perille kummallakin päätteellä.

Miten voin korjata sivuilla olevia tietoja, lisätä tai poistaa niitä?
Olemme laatineet sivuston oman päämme mukaan valtuuksia kyselemättä. Ilmoita meille, jos korjaamisen tarvetta on. Kirjoita osoitteeseen webmaster miuku paukkala.com . Jos haluat lisätä, vaihtaa tai poistaa kuvasti pääsivulla, lähetä tieto sähköpostitse meille niin hoidamme asian.

Kuinka saan itselleni nimi@paukkala.fi -sähköpostiosoitteen tai www.paukkala.fi/nimi -kotisivuosoitteen?
Jos olet Paukkalan sukua ja haluat itsellesi nimesi mukaisen sähköposti- tai kotisivuosoitteen, järjestämme sen sinulle mielellämme. Järjestelyt ovat meille helppoja. Ota yhteyttä webmaster miuku paukkala.com .

Miten otan käyttöön sähköpostiosoitteeni?
Sähköpostiosoiteesi kanssa sinulla on kaksi vaihtoehtoa:
1. Forwardointi eli eteenpäinkuljetus. Käytännössä se tarkoittaa, että annamme sinulle osoitteen, johon lähetetyt viestit siirtyvät automaattisesti "oikeaan" osoitteeseesi, joka voi olla mikä tahansa.
2. Oma laatikko. Tämä on sähköpostilaatikko, jota voit käyttää tavalliseen tapaan sähköpostiohjelmallasi (esim. Outlook). Kuitenkin lähettäessäsi emaileja sinun on käytettävä oman palveluntarjoajasi (esim. Sonera Internet, Saunalahti) palvelinta.

Ottaessasi sähköpostiosoitteesi käyttöön aseta sähköpostiohjelmaasi seuraavat asetukset:
POP-palvelin/server: pop3.paukkala.com
SMTP-palvelin/server (lähtevän postin palvelin): [oman palveluntarjoajasi palvelin (esim. smtp.saunalahti.fi)]
käyttäjänimi/account name: etunimesi@paukkala.com
salasana/password: [kertomamme salasana]

 

 

© Timo Paukkala ja Malla Kurki